Stavne Aktivitetscenter

2024-04-15

Stavne aktivitetssenter, även känt som Stavnetunet, är beläget i Trondheim, Nogre. Stavne erbjuder en mångfald av aktiviteter och tjänster för sina besökare. Med cirka 80 användare och 40 anställda är centret en central punkt för gemenskap och personlig utveckling. Här finner man en rad olika faciliteter såsom utbildningsrum, café, gym, kök och mycket mer. Stavnetunet strävar efter att skapa en inkluderande och berikande miljö där varje individ kan växa och delta i meningsfulla aktiviteter. Vi är väldigt glada och stolta över att Albin har levererat en del av möblerna till Stavne aktivitetscenter, möbler som lämpar sig perfekt för denna typ utav miljö.

Albin © Stavns Aktivitetssenter Alice 2.jpg

Stavns Aktivitetssenter-8.jpg

Alice fåtölj ställbar och Alice puffpall har levererats till projektet tillsammans med ett runt Emma björkbord. Alice fåtölj ställbar ingår i en nätt sittgrupp med samma namn, tillverkad i massiv björk eller ek. Konstruktionen ger en lätt svikt i ryggen för att göra sittupplevelsen både vilsamt rofylld och mer aktiv. Helklädd rygg gör att Alice dessutom ser lika trivsam ut i alla betraktningsvinklar. 

Albin © Stavns Aktivitetssenter Solo 2.jpg

Vi har dessutom levererat vårt bord Solo till projektet som är ett funktionellt och mycket mångsidigt bord med detaljer som gör det både stabilt och estetiskt tilltalande.

Söker ni också efter möbler till ett projekt? Tveka inte på att höra av er till oss, klicka här för att komma till kontakta oss sidan. 

Arkitekt: PKA Arkitekter

Stavns Aktivitetssenter-9.jpg