• Nyheter 2018

  2018-01-29

  VÄLKOMMEN TILL ETT NYTT ÅR OCH MÅNGA FINA NYHETER

  2018 välkomnar vi genom att presentera inte mindre än 32 nyheter i vårt sortiment!

  Möbler som är formgivna och utformade för att kombinera det funktionella med det vackra där människan alltid är i fokus. Möbler som passar i vitt skilda miljöer och där vi, precis som alltid, lagt betoning på vård och omsorg, kyrkor och olika typer av församlingsmiljöer.

   Fr+Âsakull 2017_0249-Medium-Rez.jpgFr+Âsakull 2017_0300-Medium-Rez.jpg

  Våra nyheter kommer att presenteras på Stockholm Furniture Fair i monter A11:11, men du kan redan nu få förhandskik i bifogad presentation.

  Läs om våra nyheter här.

 • Välkommen Åse

  2018-01-01

  Åse porträttbild.jpg

  Åse Mellring är ny säljare här hos oss på Albin i Hyssna från och med 1 januari 2018. Åse kommer från Borås och har tidigare arbetat som säljare inom presentreklambranschen.

  "Jag älskar att sälja och känner verkligen hur viktigt det är att få representera produkter som jag själv tror på och kan stå för. Att nu få möjlighet att sälja kvalitetsmöbler som tillverkats på ett schysst sätt här i Sverige, känns därför riktigt roligt."

  Återbruk en hjärtefråga

  "Jag brinner även för miljöarbete på alla sätt. Att vi på Albin kan erbjuda återbruk tycker jag är ett tydligt exempel på att vi håller en mycket hög kvalitet i våra produkter som gör att de kan restaureras. Det visar också att vi som leverantör tar ansvar även på sikt för det som vi levererar."

  Kontaktuppgifter till Åse finner du här.