Agnes ställbar fåtölj

2017-02-03

Agnes 342 Klassisk.png

Agnes hög fåtölj nu även ställbar

Agnes är en mycket uppskattad möbelserie både hos oss och våra kunder. Den höga fåtöljen har en bekväm sitthöjd som gör den lätt att sätta sig i och resa sig ur. För att göra Agnesfamiljen ännu mer komplett, har vi nu tagit fram en fåtölj som även är ställbar. Med en smidig konstruktion fäller du lätt fåtöljen till önskat läge. Vi använder oss av en liten knapp med hydraulisk funktion och utan synliga spakar. Självklart kan du få fåtöljen med avtagbart tyg inklusive sjukhusväv i sitsen.

Ingrid Backman - White Arkitekter

Ingrid Backman är Inredningsarkitekt och formgivare, född i Vasa, Finland. Ingrid är utbildad på Designlinjen vid Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg samt på Hochschule für Angewandte Kunst i Wien. Idag jobbar hon som formgivare på White Arkitekter i Göteborg. Ingrids formgivning har ofta grafisk tydlighet, vilket även syns i vår serie Agnes. På Albin i Hyssna har vi samarbetat med Ingrid under en lång tid.

Mått

Agnes Hög fåtölj 342 Höjd 120, Bredd 64, Djup 68, Höjd armstöd 67, Höjd sits 47. Agnes Hög fåtölj ställbar har artikelnummer 345.

Fåtöljen som visas på bilderna är inte ställbar, men formen är densamma.