• Nya medlemmar i Philip-familjen

  2021-05-04

  PHILIP fåtöljer och soffor ger bekvämlighet och pondus åt sittandet med omslutande form och långa, vilsamma armledare. Det är fåtöljer att sjunka ner i och soffor att samsas i. En känsla de flesta uppskattar, men som kanske är extra viktig för brukare inom vård och omsorg. Hela serien har praktiska funktioner som helt avtagbar och möjlighet till tvättbar klädsel samt en ”smulspringa” mellan sits och rygg som gör både fåtöljer och soffor lättskötta. Sitsklädseln är lätt att ta av. Serien fungerar i många olika miljöer, från sittgrupper inom vård och omsorg till väntrum och loungemiljöer.

  Philip soffa & fåtölj
 • Anywhere - ett bord som passar in

  2021-05-04

  Anywhere är en serie sidobord i massivträ som fungerar överallt där man behöver flexibla avställningsytor. Med olika former och höjder kan de användas som ett litet bord vid en fåtölj eller som en samling bord till en soffgrupp. Eftersom de är små och lättflyttade kan de enkelt anpassas efter skiftande behov. Benen är fästa i skivan med trägängor och kan därför lätt monteras utan verktyg. Med sina rena, mjuka och vänliga former blir Anywhere-borden vackra och funktionella inslag i alla miljöer.

  Albin Hyssna Falkenberg 2021_56626_Medium-Res.jpg
 • Kyrkobroschyr - inspiration

  2021-02-18

  Under åren har vi fått förtroendet att leverera till många projekt för kyrkor, församlingshem och andra former av samlingslokaler. Du har väl inte missat vår nya broschyr med bl.a inspiration från några av våra kundcase, reportage och ett fint urval av våra produkter! 

   

  Kyrkobroschyr_framsida_kvadratisk.jpg
 • Följ oss

  2020-06-12

  Följ oss på Albin i Hyssna

  På Instagram och LinkedIn kan ni följa oss och vilka vi är, hur vi jobbar, våra värdeord, vår fabrik, våra möbler. Vi delar med oss av vår vardag, vår kunskap och inspirerar er. Vår resa från idé till färdig produkt, till er, våra kunder.

  Följ oss! - soc.medier.jpg
 • 2020-03-24

  Från och med första april kommer vår nya prislista. Kontakta oss om du vill att vi ska skicka den till dig.

  office@albinihyssna.se

  Prislista 2020
 • COVID-19 påverkar oss alla

  2020-03-24

  COVID-19 påverkar oss alla.

  Våra medarbetare i fabriken i Hyssna och våra kunder runt om i världen påverkas alla på något sätt. Vår verksamhet pågår som vanligt, och vi har sett över risker i vår närhet och vidtagit åtgärder för att säkra upp fortsatt produktion i våra lokaler i Hyssna.

  Vi följer utvecklingen och agerar utifrån myndigheternas rekommendationer. Vi har begränsat besök i vår fabrik i Hyssna och respekterar de möten ute hos kunder som inte fysiskt blir av. Tag gärna kontakt med oss om ni har frågor hur vi kan hjälpa er och om ni har några frågor kring era leveranser.

  Om det uppstår ännu större ändringar i vår omvärld som påverkar våra leveranser kommer vi att meddela det till berörda parter så fort vi kan.

  Vi hoppas innerligt att alla tar hand om sig och att denna tid av osäkerhet blir så kort som möjligt.

   

  #hållsverigelevande

  arbete i fabriken
 • Vi söker medarbetare

  2020-02-14

  På Albin i Hyssna har vi tillverkat möbler sedan 1920. Vi kännetecknas idag av att ha en yrkesskicklighet, hög kvalitet samt en känsla för form och material. På Albin i Hyssna vill vi serva våra kunder i alla lägen och vi lägger därför stor vikt vid en hög servicegrad. 

  Vi söker nu nya medarbetare som stärker detta ytterligare. Dels på vår sömnads- och tapetseringsavdelning men även inom vår träbearbetning. För oss är personlighet, vilja och engagemang avgörande. 

  Välkommen att höra av dig med din ansökan till Ulrika Karlsson, ulrika@albinihyssna.se

  Platsannons_albinihyssna_200213_instagram.jpg
 • Stockholm Furniture Fair 2020

  2020-01-31

  Kom och fira 100 år med oss på Stockholm Furniture Fair! Vi bjuder på bubbel 16:30 tisdag till fredag i monter A07:11.

  Nyhet_furniturefair2020.jpg