Kopplingsbeslag Trä

Vårt träkopplingsbeslag är skapat för att säkra och enkelt koppla samman våra stolar. Tillverkat av hållbart trämaterial erbjuder vårt beslag både stabilitet och elegans. Det monteras smidigt vid stolsitsens gavel och har en hasp som placeras under stolen för extra säkerhet.

Det unika med vårt träkopplingsbeslag är dess multifunktionalitet. Designat som en hylla samtidigt som det fungerar som vårt mest stabila kopplingsbeslag, erbjuder det både praktisk användning och stilfull design. Beslaget levereras som en separat artikel och är inte monterat i stolen, vilket gör det enkelt att installera och ta bort vid behov.

Träkopplingsbeslaget är kompatibelt med flera av våra stolmodeller, inklusive Anyday stol, Anyday karmstol och Anyday karmstol med kort karm.

Perfekt för användning i kyrkor och andra offentliga sammanhang där det är viktigt att säkra stolarna på plats och skapa en trygg och organiserad miljö.

Observera att produktbilden inte stämmer överrens med standardkopplingsbeslaget. Standard kopplingsbeslaget i trä är rakt och inte vinklat. 

Möbler i samma produktfamilj

Kopplingsbeslag trä i björk 19 mm

Artikelnummer: 20152

Storlek