Celia

Celia är en av våra mest omtyckta och klassiska möbelfamiljer. Genom sina nätta, graciösa former är möblerna, oavsett val av modell och klädsel, lätta att placera in i olika miljöer och kan kombineras med de flesta möbelstilar. I Celia karmstol blir också vår kunskap kring ett noggrant utfört detaljarbete extra tydligt. Titta gärna lite extra på hantverket bakom sadelgjorden och de smäckert formade armstöden som möter de främre stolsbenen genom en vacker fingerskarv. Celia Karmstol med hög rygg är bekväm och passar därför bra även för lite längre sittande. Den är lätt att flytta och går givetvis bra att kombinera med övriga modeller i möbelserien. 

Material/klädsel: Massiv björk. Klädsel med tyg eller sadelgjord.    

Ytbehandling: Vattenbaserad lack. Vid höga krav på desinficering eller spritning, kontakta oss för alternativ. Vi kan även erbjuda ytbehandling i kundspecifik kulör.

I möbelfamiljen Celia ingår: Stol med liten klädd rygg, stol med helklädd rygg, karmstol med liten klädd rygg samt med helklädd rygg. Karmstol med hög rygg, låg fåtölj samt fåtölj med hög rygg och nackkudde.

Möbler i samma produktfamilj

Karmstol hög i massiv björk

Artikelnummer: 248

Formgivare: Bo Armstrong

Storlek 

Bredd: 55 cm

Höjd: 94 cm

Djup: 61 cm

Ha: 66 cm

Sh: 46 cm

Bo Armstrong

Bo Armstrong är utbildad arkitekt från Göteborg. Bo har arbetat med industridesign i hela sitt yrkesverksamma liv. Hans hjärta klappar extra mycket för möbler till offentliga miljöer, i synnerhet om de tillverkas av trä. Läs mer