Keps

Keps är en stolserie formgiven för att tåla ”det mesta” och har därmed blivit en sann trotjänare i vårt sortiment eftersom den fungerar så bra i alla typer av miljöer. Karmstolen har greppvänliga armstöd vilket gör den lätt att ta sig i och ur. Det rundade avslutet på armstödet är en uppskattad detalj inte minst hos äldre användare då det känns mjukt och behagligt att röra vid. Karmstolen XL har extra generösa mått och är testad med en brukarvikt på 140 kg. 

Material: Massiv björk i stomme och sits. 

Ytbehandling: Vattenbaserad lack på naturfärgat. Lösningsbaserad lack med någon av våra standardfärger. Vi kan även erbjuda ytbehandling i kundspecifik kulör.

Tillval: Klädd sits. Klädd sits med avtagbart tyg inklusive sjukhusväv. Klädd sits och rygg. Klädd sits och rygg inklusive sjukhusväv. Sjukhusväven är en så kallad PU-väv. Extra sitsöverdrag. Extra ryggklädsel. Extra långa armstöd. Hjul till frambenen.

I möbelfamiljen Keps ingår: Stol, karmstol och karmstol XL.

Möbler i samma produktfamilj

Karmstol XL i massiv björk

Artikelnummer: 235

Formgivare: Bo Armstrong

Storlek 

Bredd: 69 cm

Höjd: 89 cm

Djup: 54 cm

Ha: 68 cm

Sh: 46 cm

Bo Armstrong

Bo Armstrong är utbildad arkitekt från Göteborg. Bo har arbetat med industridesign i hela sitt yrkesverksamma liv. Hans hjärta klappar extra mycket för möbler till offentliga miljöer, i synnerhet om de tillverkas av trä. Läs mer