Anyday

Anyday karmstol med kort armstöd ingår i vår nya heltäckande stolserie med möjligheter att få matchande sittmöbler, från matbordsstolar med hjul till gungfåtöljer. Anyday ger med andra ord bästa förutsättningar för en varierad användning, inte minst i vårdmiljöer. Precis som övriga möbler i serien har karmstolen mycket god sittkomfort bland annat genom sitt generösa ryggstöd och vilsamma ryggvinkel. Alla stolar i serien kan fås med avtagbar klädsel och kan förses med fast klädsel på rygg. Stolarna är stapelbara och kopplingsbara, även med övriga stolar i serien. Alla Anyday stolar kan även fås med sadelgjord. Anyday karmstol med kort armledare kombinerar fördelarna med upphängningsbarhet och armstöd.

Art.nr: 221 björk 223 ek

Material: Massiv björk eller ek med klädd sits i tyg eller sadelgjord, alternativt klädd sits och rygg.

Ytbehandling: Vattenburen polyuretan-lack

Tillval: Avtagbart tyg inkl. sjukhusväv i sits. Sjukhusväven är en så kallad PU-väv. Extra sitsöverdrag. Skoning i rygg. Rygghandtag.

I möbelfamiljen Anyday ingår; stol, karmstol med lång armledare, karmstol med kort armledare, karmstol XL samt fåtölj och gungstol.

Möbler i samma produktfamilj

Karmstol kort armstöd i massiv björk alt. ek

Artikelnummer: 221/223

Formgivare: Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Storlek 

Bredd: 55 cm

Höjd: 85 cm

Djup: 52 cm

Ha: 66 cm

Sh: 46/50 cm

Hängbar Staplingsbar Kopplingsbar

Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Marit är designer med egen verksamhet och utbildad möbelsnickare vid Capellagården. Staffan är grafisk formgivare och arbetar med tvådimensionell form och kommunikation vid sidan av produktformgivning. Marit och Staffan har samarbetat i flera designprojekt. Läs mer