Anyday

Anyday XL med långa armledare ingår i vår heltäckande stolserie med möjligheter att få matchande sittmöbler, från matbordsstolar med hjul till gungstolar. Anyday ger med andra ord bästa förutsättningar för en varierad användning, inte minst i vårdmiljöer. Precis som övriga möbler i serien har Anyday XL mycket god sittkomfort bland annat genom sitt generösa ryggstöd och vilsamma ryggvinkel. Alla stolar i serien kan fås med avtagbar klädsel på sits och kan förses med fast klädsel på rygg. Stolarna är stapelbara och kan göras kopplingsbara, även med övriga stolar i serien. Alla Anyday stolar kan även fås med sadelgjord. Anyday XL med långa armledare ger bra stöd när man sätter sig och reser sig ur stolen. Den har extra generösa mått och är testad och godkänd med en brukarvikt på 160 kg. Karmstolarna kan även förses med hjul och rygghandtag för ännu bättre funktion.

Art.nr: 204 Björk, 205 Ek

Material: Massiv björk alt ek med klädd sits i tyg eller sadelgjord, alternativt klädd sits och rygg.

Ytbehandling: Vattenburen polyuretan-lack

Tillval: Avtagbart tyg inkl. sjukhusväv i sits. Sjukhusväven är en så kallad PU-väv. Extra sitsöverdrag. Skoning i rygg. Hjul. Rygghandtag.

I möbelfamiljen Anyday ingår; stol, karmstol med lång armledare, karmstol med kort armledare, karmstol XL samt fåtölj och gungstol.

Möbler i samma produktfamilj

Karmstol XL i massiv björk alt. ek

Artikelnummer: 204/205

Formgivare: Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Storlek 

Bredd: 66 cm

Höjd: 84 cm

Djup: 55 cm

Ha: 66 cm

Sh: 46 (50) cm

Staplingsbar Kopplingsbar

Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Marit är designer med egen verksamhet och utbildad möbelsnickare vid Capellagården. Staffan är grafisk formgivare och arbetar med tvådimensionell form och kommunikation vid sidan av produktformgivning. Marit och Staffan har samarbetat i flera designprojekt. Läs mer