Sundborn

En mycket bekväm soffa som ingår i en komplett sittgruppsfamilj, vacker att betrakta från alla håll och med ett noggrant utfört detaljarbete. Den mjukt svängda formen i toppstycke och armledare återfinns på alla sittmöbler i serien Sundborn. Benen smalnar av upptill, vilket ger sofforna ett nätt och gracilt uttryck. Sidokuddarna sitter fast med kardborreband. Klädseln är lätt att ta av och tvätta.

Art.nr: 436 3-sits soffa.

Material/klädsel: Massiv björk. Klädda sitt-, sido- och ryggkuddar.

Ytbehandling: Vattenburen polyuretan-lack

Tillval: Avtagbart tyg inkl sjukhusväv i sits och rygg. Sjukhusväven är en så kallad PU-väv. Extra sits- och ryggöverdrag. Komplett extra överdrag. Löst nackstöd. Sittskydd med sjukhusväv. 

 

I möbelfamiljen Sundborn ingår: Fåtölj, hög ställbar fåtölj, hög fåtölj, 2-sits soffa, 3-sits soffa och fotpall.

Möbler i samma produktfamilj

Artikelnummer: 436

Formgivare: Nils-Göran Gustafsson

Storlek 

Bredd: 187 cm

Höjd: 84 cm

Djup: 74 cm

Ha: 68 cm

Sh: 45/50 cm

Nils-Göran Gustafsson

Viljan att gestalta har alltid följt Nils-Göran Gustafsson. Med Carl-Malmsten som mentor och konstfacksskolans avdelning för möbler och inredningar kombinerat med studie och lång erfarenhet av möbelskapande har ett personligt formspråk vuxit fram, där "Vacker vardagsvara" får fungera som motto. Förutom funktionen, vill Nils-Göran att möblerna ska utstråla omtanke och äkthet. Ca 95 formgivna stolmodeller ger trygghet och frihet till nyskapande. Läs mer