Alice

Alice ingår i en nätt sittgrupp med samma namn, tillverkad i massiv björk. Konstruktionen ger en lätt svikt i ryggen för att göra sittupplevelsen både vilsamt rofylld och mer aktiv. Helklädd rygg gör att Alice dessutom ser lika trivsam ut i alla betraktningsvinklar. Stommen är öppen och utan skrymslen för damm och smulor. Mjuka, rejäla dynor ger både sittkomfort och stöd. Dynorna behåller dessutom sin form utan att de behöver puffas upp. De är även vändbara, med avtag- och tvättbar klädsel. Alice soffa har också svikt för varje sittplats, vilket ger alla sittplatser individuell komfort.

Art.nr: 425 3-sits soffa björk, 426 3-sits soffa ek

Material: Massiv björk & ek Klädd sits och rygg.

Ytbehandling: Vattenburen polyuretan-lack

Tillval: Avtagbart tyg inkl sjukhusväv i sits och rygg. Sjukhusväven är en så kallad PU-väv. Extra sits- och ryggöverdrag. Komplett överdrag. Nackstöd.

I möbelfamiljen Alice ingår: Fåtölj, ställbar fåtölj, pall, 2-sits soffa och 3-sits soffa, puffpallar: Ø 60 cm, Ø 80 cm, 60 x 60 cm.

Möbler i samma produktfamilj

Soffa 3-sits i massiv björk alt. ek

Artikelnummer: 426/425

Formgivare: Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Storlek 

Bredd: 183 cm

Höjd: 84 cm

Djup: 73 cm

Ha: 65 cm

Sh: 46 cm

Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Marit är designer med egen verksamhet och utbildad möbelsnickare vid Capellagården. Staffan är grafisk formgivare och arbetar med tvådimensionell form och kommunikation vid sidan av produktformgivning. Marit och Staffan har samarbetat i flera designprojekt. Läs mer