Mint

Mint fåtölj har en utmärkande och vacker form som gör den till ett smycke i inredningen, oavsett vilket håll man ser den ifrån. Ryggens speciella formgivning gör att den får ett bra ljusgenomsläpp, något som gör att den även passar bra i exempelvis korridorer. Sitthöjden på fåtöljen är 46 cm, vilket underlättar när man ska sätta sig i och resa sig ur fåtöljen. Armstöden går även hela vägen fram för maximal stabilitet. En bekväm nackkudde ingår som standard.

Art.nr: 372 björk

Material: Massiv björk. Klädd sits.

Ytbehandling: Vattenburen polyuretan-lack

Tillval: Klädd sits och rygg. Avtagbart tyg inklusive sjukhusväv i sits. Klädd sits och rygg. Avtagbart tyg i sits och rygg inklusive sjukhusväv. Sjukhusväven är en så kallad PU-väv. Lös kudde, 42x30 cm. Svankkudde, 50x50 cm, med band som går att fästa runt ribborna. Extra sitsöverdrag.  Förhöjningssits med handtag 5 cm.

 

Möbler i samma produktfamilj

Fåtölj i massiv björk

Artikelnummer: 372

Formgivare: Bo Armstrong

Storlek 

Bredd: 66 cm

Höjd: 114 cm

Djup: 70 cm

Ha: 66 cm

Sh: 46 cm

Bo Armstrong

Bo Armstrong är utbildad arkitekt från Göteborg. Bo har arbetat med industridesign i hela sitt yrkesverksamma liv. Hans hjärta klappar extra mycket för möbler till offentliga miljöer, i synnerhet om de tillverkas av trä. Läs mer