Alice

Alice hög ställbar fåtölj ingår i en nätt sittgrupp med samma namn, tillverkad i massiv björk. Konstruktionen ger en lätt svikt i ryggen för att göra sittupplevelsen både vilsamt rofylld och mer aktiv. Helklädd rygg gör att Alice dessutom ser lika trivsam ut i alla betraktningsvinklar. Stommen är öppen och utan skrymslen för damm och smulor. Mjuka, rejäla dynor ger både sittkomfort och stöd. Dynorna behåller dessutom sin form utan att de behöver puffas upp. De är även vändbara, med avtag- och tvättbar klädsel. Reglage för att fälla bak fåtöljen finns på både höger och vänster sida. Önskas reglage på enbart en av sidorna kan vi även lösa detta. Fåtöljen fälls med s k synkronfällning, dvs fäller både rygg och sits steglöst i samspel. 

Art.nr: 325 björk 326 ek

Material: Massiv björk & ek. Klädd sits och rygg.

Ytbehandling: Vattenburen polyuretan-lack

Tillval: Avtagbart tyg inkl sjukhusväv i sits och rygg. Sjukhusväven är en så kallad PU-väv. Extra sits- och ryggöverdrag.  Nackstöd. Komplett överdrag inklusive nacköverdrag.

I möbelfamiljen Alice ingår: Fåtölj, ställbar fåtölj, pall, 2-sits soffa och 3-sits soffa, puffpallar: Ø 60 cm, Ø 80 cm, 60 x 60 cm.

Möbler i samma produktfamilj

Fåtölj hög ställbar i massiv björk alt. ek

Artikelnummer: 325/326

Formgivare: Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Storlek 

Bredd: 66 cm

Höjd: 110 (120) cm

Djup: 73 (95) cm

Ha: 65 cm

Sh: 48 cm

Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Marit är designer med egen verksamhet och utbildad möbelsnickare vid Capellagården. Staffan är grafisk formgivare och arbetar med tvådimensionell form och kommunikation vid sidan av produktformgivning. Marit och Staffan har samarbetat i flera designprojekt. Läs mer