Anyday

Anyday gungfåtölj ingår i vår heltäckande stolserie med möjligheter att få matchande sittmöbler, från matbordsstolar med hjul till gungfåtöljer. Anyday ger med andra ord bästa förutsättningar för en varierad användning, inte minst i vårdmiljöer. Precis som övriga möbler i serien har karmstolen mycket god sittkomfort bland annat genom sitt generösa ryggstöd och vilsamma ryggvinkel. Alla stolar i serien har avtagbar klädsel och kan förses med fast klädsel på rygg.  Alla Anyday stolar även fås med sadelgjord. 

Art.nr: 302 björk

Material: Massiv björk med klädd sits i tyg eller sadelgjord, alternativt klädd sits och rygg.

Ytbehandling: Vattenburen polyuretan-lack

Tillval: Avtagbart tyg inkl. sjukhusväv i sits. Sjukhusväven är en så kallad PU-väv. Extra sitsöverdrag. Skoning i rygg. Rygghandtag.

I möbelfamiljen Anyday ingår; stol, karmstol med lång armledare, karmstol med kort armledare, karmstol XL samt fåtölj och gungstol.

Möbler i samma produktfamilj

Gungstol i massiv björk

Artikelnummer: 302

Formgivare: Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Storlek 

Bredd: 60 cm

Höjd: 82 cm

Djup: 67 cm

Ha: 66 cm

Sh: 44 cm

Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Marit är designer med egen verksamhet och utbildad möbelsnickare vid Capellagården. Staffan är grafisk formgivare och arbetar med tvådimensionell form och kommunikation vid sidan av produktformgivning. Marit och Staffan har samarbetat i flera designprojekt. Läs mer