Anyday

Anyday fåtölj ingår i vår nya heltäckande stolserie med möjligheter att få matchande sittmöbler, från matbordsstolar med hjul till gungfåtöljer. Anyday ger med andra ord bästa förutsättningar för en varierad användning, inte minst i vårdmiljöer. Precis som övriga möbler i serien har fåtöljen mycket god sittkomfort bland annat genom sitt generösa ryggstöd och vilsamma ryggvinkel. Anyday fåtölj fyller luckan mellan karmstolar och fåtöljer. Den är nästan lika lätt att flytta som en karmstol och nästan lika bekväm som en fåtölj. Fungerar ypperligt som exempelvis samtalsstol, besöksstol, i patientrum eller dagrum. Alla stolar i serien har avtagbar klädsel och kan förses med fast klädsel på rygg. Stolarna är stapelbara och kopplingsbara, även med övriga stolar i serien. Alla Anyday stolar även fås med sadelgjord. Anyday karmstol med långa armledare ger bra stöd när man sätter sig och reser sig ur stolen. Karmstolarna kan även förses med hjul och rygghandag för ännu bättre funktion.

Art.nr: 301 björk

Material: Massiv björk med klädd sits i tyg eller sadelgjord, alternativt klädd sits och rygg.

Ytbehandling: Vattenburen polyuretan-lack

Tillval: Avtagbart tyg inkl. sjukhusväv i sits. Sjukhusväven är en så kallad PU-väv. Extra sitsöverdrag. Skoning i rygg. Hjul. Rygghandtag.

I möbelfamiljen Anyday ingår; stol, karmstol med lång armledare, karmstol med kort armledare, karmstol XL samt fåtölj och gungstol.

Möbler i samma produktfamilj

Fåtölj i massiv björk

Artikelnummer: 301/303

Formgivare: Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Storlek 

Bredd: 60 cm

Höjd: 82 cm

Djup: 59 cm

Ha: 67 cm

Sh: 44 cm

Staplingsbar

Marit Stigsdotter/Staffan Lind

Marit är designer med egen verksamhet och utbildad möbelsnickare vid Capellagården. Staffan är grafisk formgivare och arbetar med tvådimensionell form och kommunikation vid sidan av produktformgivning. Marit och Staffan har samarbetat i flera designprojekt. Läs mer